Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

Ο Α.Σ. 'ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ' ΣΤΟΝ 2ο ΔΙΕΘΝΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Ανάμεσα σε περίπου 13.000 δρομείς από 33 χώρες, μέλη και νεαροί αθλητές του Α.Σ. ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ πήραν μέρος σε μια μεγάλη διοργάνωση που έλαβε μέρος στην Θεσσαλονίκη.
 Ο 2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία και φέτος καθώς σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών. Πρωταθλητές δρομείς, Ολυμπιονίκες, αθλητές όλων των κατηγοριών και ηλικιών, αθλητικά σωματεία, πολιτικοί και απλοί πολίτες έδωσαν το παρόν.

 
 Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ’ πήρε μέρος στον ‘Δρόμο Υγείας’ μια διοργάνωση του Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης, μαζί με περίπου 8.000 δρομείς στα 5000μ.

Αυτή η μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες του συλλόγου μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την διοργάνωση του 2014.


Ο Α.Σ. ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ παρέα με παλιές και νέες δόξες του ελληνικού αθλητισμού. *Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά μας γνώριζαν ότι αγωνιζόταν και για την ομάδα DOWN RUNNING TEAM υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο ενεργά τις δραστηριότητες του συλλόγου συνδρόμου Down Ελλάδος.