Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2014




Αξιότιμοι γονείς

Ο ‘’Αθλητικός Σύλλογος Κολινδρού’’ ιδρύθηκε από ανθρώπους που ενώθηκαν κάτω από δυο βασικές ιδέες:   ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και την ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.


Είναι δεδομένο σήμερα ότι τα παιδιά καθημερινά έχουν αυξημένες δραστηριότητες με αποτέλεσμα να έχουν ελάχιστο χρόνο για παιχνίδι.

Το ΠΑΙΧΝΙΔΙ αποτελεί το σκοπό λειτουργίας του ‘’Αθλητικού Συλλόγου Κολινδρού’’ ώστε το παιδί, οργανωμένα και ομαδικά να έχει την ευκαιρία να αθληθεί, να παίξει και να διασκεδάσει σε ασφαλές περιβάλλον, να κοινωνικοποιηθεί ερχόμενο σε επαφή με άλλα παιδιά, να αποκτήσει αυτοπειθαρχία και να αναπτύξει τα φυσικά και τεχνικά του χαρίσματα.

Η ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ αποτελεί το στόχο του συλλόγου ώστε η οικονομική συμμετοχή της κάθε οικογένειας να επιστρέφει ανταποδοτικά προς το παιδί μέσα από την απαραίτητη υποδομή λειτουργίας του συλλόγου όπως είναι ο αθλητικός εξοπλισμός, και η συμμετοχή σε αγώνες.
Επίσης η διοίκηση του συλλόγου θα καταβάλει κάθε χρόνο την προσπάθεια να εξασφαλίζει πήγες χρηματοδότησης για την λειτουργία του συλλόγου από χορηγίες και δωρεές μειώνοντας ανάλογα και την συμμετοχή των γονέων.

Έτσι για την φετινή χρονιά Σεπτέμβριος 2013-Ιούνιος 2014 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την μείωση της ετήσιας συνδρομής σε ποσοστό 60% σε ετήσια βάση και πιο συγκεκριμένα στα 60 ευρώ σύνολο ετησίως για ένα παιδί και 80 ευρώ σύνολο ετησίως για δυο παιδιά της ίδιας οικογένειας. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 15 ευρώ/μήνα για συνδρομές τεσσάρων μηνών για ένα παιδί ή 20 ευρώ/μήνα για δυο παιδιά της ίδιας οικογένειας. Η συμμετοχή τους υπόλοιπους μήνες της αθλητικής σεζόν θα είναι ΔΩΡΕΑΝ, καθώς τα λειτουργικά έξοδα του συλλόγου θα καλυφθούν από χορηγίες και δωρεές που είδη έχουν εξασφαλιστεί.

Το ποσό αυτό μπορείτε να το εξοφλήσετε σε τέσσερις δόσεις ή εφάπαξ, έως τα Χριστούγεννα και πάντα σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο προπονητή κ. Αστεριού Αστέριο.

Η αρχική εγγραφή θα είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ.

Ετήσια Συνδρομή ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013-ΙΟΥΝΙΟΣ 2014:

·              Η εισφορά συνδρομής ισχύει για παιδιά γεννηθείς 2000 έως και 2008.
·              Η ετήσια συνδρομή κάθε παιδιού ανέρχεται στο ποσό των 60 ευρώ ετησίως.
·              20 ευρώ επιπλέον για δυο παιδιά σύνολο 80 ευρώ ετησίως.
·              Για γεννηθείς 2009 και μικρότερους η συμμετοχή είναι χωρίς συνδρομή-ΔΩΡΕΑΝ.
·              Για γεννηθείς 1999 και μεγαλύτερους η συμμετοχή επίσης είναι χωρίς συνδρομής-ΔΩΡΕΑΝ.

Υποχρεώσεις:

·              Ιατρική γνωμάτευση που να επιβεβαιώνει ότι μπορεί να συμμετάσχει σε αθλήματα.
·              Πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας με φωτογραφία και σφραγίδα από το δήμο.

Λειτουργία :

Τι καλύπτει η συνδρομή:

·              Λειτουργικά έξοδα του συλλόγου που θα επιστρέφουν ανταποδοτικά προς τα παιδιά (αθλητικός εξοπλισμός, την συμμετοχή σε αγώνες και δυο τουρνουά).

Τι δεν καλύπτει η συνδρομή:

·           Τις μετακινήσεις των μικρών αθλητών στους αγώνες όταν γίνονται ομαδικά (με λεωφορείο) καθώς η μετακίνηση όταν γίνεται με ιδιωτικά αυτοκίνητα είναι δωρεάν.
·              Τις συμμετοχές στα επιπλέον τουρνουά πέρα των δυο που προανέφερα.




Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ
Μπιζάκης Γιώργος