Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ Ο.Π.Α.Π. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ 
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ 
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ acadimies.gr

 


Η ιστοσελίδα των Ακαδημιών αποτελεί προϊόν αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού στον νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος δυστυχώς στη χώρα μας δεν έχει την προβολή που του αρμόζει. Πρόκειται, για τον κινητήριο μοχλό που χρειάζεται η... βιομηχανία του αθλήματος για να δουλέψει.Όλοι οι υπόλοιποι που τον περιβάλλουν μοιάζουν απλά "δορυφόροι" του!

Το acadimies.gr, είναι μια ιδιαίτερη ηλεκτρονική σελίδα που επιχειρεί να δώσει μια άλλη διάσταση στο χώρο του ποδοσφαίρου, και πιο συγκεκριμένα στο παιδικό ποδόσφαιρο και στα τμήματα υποδομής, χωρίς να παραλείψει και άλλες ανάλογες πληροφορίες, όπως έρευνες, αποκλειστικές ειδήσεις και αφιερώματα σχολών ποδοσφαίρου που δύσκολα θα αναγνώσετε αλλού.



Στις ενότητες που επιλέξαμε να πλαισιώσουν τo acadimies.gr έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε, άρθρα με άποψη, νέα ομάδων, αποτελέσματα αγώνων, συνεντεύξεις, αφιερώματα συλλόγων, θέματα και ανακοινώσεις για ημερίδες και τουρνουά, καθώς επίσης και θέματα που αφορούν στα δίκτυα ακαδημιών που έχουν οργανώσει εταιρίες ή σύλλογοι.
 
Κίνητρό μας το πάθος μας για τον αθλητισμό και το νεανικό ποδόσφαιρο. Άξονας της σκέψης μας η αγάπη για το αθλητικό ρεπορτάζ χωρίς περιττές υπερβολές ή φαντεζί εκφράσεις και τίτλους που δεν αποδίδουν την πραγματικότητα και μόνο κακό κάνουν στον νεαρό αθλητή.
Την προσπάθειά μας τροφοδοτεί αυτό που εμείς αντιλαμβανόμαστε ως έλλειψη στην τοπική αθλητική σκηνή, να συμπορεύεται στο δικό μας άξονα σκέψης.
Ευελπιστούμε ότι αυτός ο εξαιρετικά βελτιωμένος διαδικτυακός χώρος που ακούραστα και με τόσο μεράκι επιμελήθηκε, ώστε να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη ο Leonard Shtika της WebSapiens.eu, θα σας αρέσει περισσότερο από την προηγούμενη στέγη του.
Τον σχεδιασμό του νέου lay out και τα νέα logos φρόντισε ο Χρήστος Κοτζαμανίδης.

Για την ιστορία οφείλουμε να αναφέρουμε ότι το βασικό logo του ACADIMIES.GR εμπνεύστηκε και σχεδιάσε ο Μάνος Χατζηδήμου (by Manos), γραφίστας του δημοφιλούς Ράδιο Αρβύλα, και από τότε μας ακολουθεί πιστά σε κάθε μας βήμα…
Η ιστοσελίδα των Ακαδημιών θα συνεχίσει να βελτιώνεται και δεν επαναπαύεται, καθώς θέλει πάντα να πρωτοπορεί και να ανοίγει νέους δρόμους στην δύσκολη και αχανή αυτή ενότητα των χιλιάδων τμημάτων υποδομής που διαθέτει η χώρας μας.
Σύντομα θα αναρτηθεί ο πανελλήνιος ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, όπου θα συμπεριλάβει τις πιο αξιόλογες σχολές ποδοσφαίρου σε Ελλάδα, Κύπρο και Ομογένεια.

Επικεφαλής της εν λόγω διαδικτυακής σελίδας, είναι η Δώρα Ιωακειμίδου, που επιχείρησε το όλο εγχείρημα πριν από αρκετά χρόνια, το μετουσίωσε αρχικά σε σελίδες από χαρτί στις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, ΣΠΟΡ του Βορρά και Metrosport, βάζοντας για πρώτη φορά τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου στην ύλη των έντυπων, για να το μεταφέρει λίγο αργότερα σε ιστοσελίδα, εκφράζοντας πρώτα από όλα την ίδια.

Το acadimies.gr περιμένει να φιλοξενήσει τις δικές σας απόψεις και τα δικά σας σχόλια για οτιδήποτε θέλετε να επικοινωνήσετε στο info@acadimies.gr
Η βοήθειά σας, άλλωστε, στη βελτίωση του site (και) στο επόμενο βήμα που κάνει, είναι πολύτιμη.
Μείνετε συντονισμένοι...!

Δώρα Ιωακειμίδου

πηγή: ACADIMIES.GR