Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Στον 2ο όμιλο του πολύ πετυχημένου πρωταθλήματος ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ - ΠΕΛΛΑΣ θα συμμετάσχουν τα τέσσερα τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ομάδος του ΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ


Μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Δεκ. με τους εκπροσώπους 19 ποδοσφαιρικών ακαδημιών στο ξενοδοχειο ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ της Βεροιας, οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του Α.Σ. ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - ΠΕΛΛΑΣ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του 2ου γύρου.

 Στον 2ο όμιλο του πολύ πετυχημένου πρωταθλήματος ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ - ΠΕΛΛΑΣ θα συμμετάσχουν τα τέσσερα τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ομάδος του Α.Σ. ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ.Οι αγώνες ξεκινάνε στις 11 Ιανουαρίου και αναμένονται όπως πάντα συναρπαστικοί.

Το πρωτάθλημα ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - ΠΕΛΛΑΣ μετράει ήδη οκτώ χρόνια συνεχόμενων και πετυχημένων διοργανώσεων.

Θεωρούμε ως ύψιστη τιμή για τον σύλλογο του ΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ την αποδοχή του - εκ μέρους των υπευθύνων των υπολοίπων μεγάλων ακαδημιών ποδοσφαίρου - ως ισότιμου μέλους του.

Η συμμετοχή της ομάδος του Κολινδρού σ΄αυτό το πρωτάθλημα, θεωρείται ως μία τεράστια ευκαιρία και ένα πολύ μεγάλο βήμα για τη κοινωνική και αθλητική εξέλιξη των μικρών αθλητών του, αφού πρόκειται για αγώνες που αναδεικνύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό  την ευγενή άμιλλα, τον θεμιτό ανταγωνισμό και τη καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδες.

Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Σάββατο και σύμφωνα με όσα επιτάσσουν οι κανονισμοί της ΕΠΟ.

Ποδοσφαιριστές του Α.Σ. ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ ετοιμαστείτε να απολαύσετε τα παιχνίδια και να διασκεδάσετε...