Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Επιτυχιών....η συνέχεια για τον ΚΟΛΙΝΔΡΟΣυνέχεια στις καλές παρουσίες έδωσαν τα μικρά ποδοσφαιρικά τμήματα του Α.Σ. Κολινδρού και αυτό το Σαββατοκύριακο στο 5ο Πανελλήνιο τουρνουά που πήραμε μέρος στο Νισέλι Ημαθίας. Μεγάλη η εμπειρία και μεγάλη προσπάθεια, από τα παιδιά μας που ήρθαν αντιμέτωπα με ομάδες από άλλους νομούς αλλά και ‘γνωστούς’ αντιπάλους που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα μας.
Παρουσιάσαμε μια πραγματικά αξιοζήλευτη, & αξιοπρεπή εικόνα, με νίκες, ήττες και ισοπαλίες για τα τέσσερα τμήματα που αγωνίστηκαν.......ζήσαμε μικρές στιγμές αγωνίας που θα μας κάνουν ποιο δυνατούς στο μέλλον. Συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν σε πρωινό αλλά και απογευματινό πρόγραμμα.
Οι αθλητές μας επέστρεψαν από το τουρνουά, γεμάτοι αυτοπεποίθηση αλλά και ικανοποίηση διότι βλέπουν ότι η σκληρή δουλειά πιάνει τόπο. Αξίζει να σημειωθεί, (αν και δεν συνηθίζω να προβάλω τα σκορ των αγώνων διότι δεν αποτελεί την ουσία σε αυτές τις ηλικίες) πρέπει όμως να δώσω τα εύσημα στο προπαιδικό τμήμα για την μεγάλη προσπάθεια του και την απόδοση που είχε στο τουρνουά. Αήττητοι στα τρία παιχνίδια που έπαιξαν, (12 γκολ υπέρ και 1 κατά) πράγμα που αποτελεί άλλη μια υπέρβαση για τα παιδιά και τον σύλλογο σε αυτά τα πρώτα του βήματα.

Ο προπονητής
Στέργιος Αστερίου