Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ – ΠΕΛΛΑΣ – ΠΙΕΡΙΑΣ

 
Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 17/1/2015, η 3η αγωνιστική της δεύτερης περιόδου, του πρωταθλήματος ακαδημιών Ν. Ημαθίας – Πέλλας - Πιερίας των τμημάτων υποδομής του Αγροτικού Αστέρα (μπαμπίνο, προjunior, junior και προπαιδικό) με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας του Κολινδρού,  στο γήπεδο της Άμμου.   
Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες και η συμμετοχή των παιδιών, βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων.  
Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας ευχαριστεί όλα τα παιδιά των τμημάτων υποδομής για τη συμμετοχή τους. 
Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία του κ. Γιώργου Καφφέ, εκπροσώπου της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός, που παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων στα πλαίσια της συμφωνίας συνεργασίας του Αγροτικού Αστέρα με το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.     
 
 
Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, όλων των τμημάτων υποδομής (μπαμπίνο, προjunior, junior, προπαιδικό και παιδικό), ακολούθησε συνάντηση, των προπονητών των αντίστοιχων τμημάτων του Αγροτικού Αστέρα με τον κ. Γιώργο Καφφέ, με αντικείμενο συζήτησης τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών του δικτύου της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός, στην ανταλλαγή απόψεων – προτάσεων για τη βελτίωση του συστήματος προπόνησης, σύμφωνα με το πλάνο και τη φιλοσοφία των σχολών του Παναθηναϊκού , καθώς και αξιολόγηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.
Προτάθηκε, από τον  κ. Καφφέ, στους προπονητές των τμημάτων υποδομής του Αγροτικού Αστέρα, να συμμετάσχουν το προσεχές διάστημα σε προπονήσεις και ενημερώσεις από την ακαδημία του Παναθηναϊκού, στο Κορωπί.